fysioterapia KÄSIKESKUS avosektorissa

Käsikeskus Avosektorin fysioterapeutit ovat erikoistuneet sormien, ranteen, kyynärnivelen, olkapään ja niska-hartiaseudun ongelmiin.

Fysioterapiasta löytyy apua useimpiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin.
Älä siis vähättele vaivaasi, vaan ota rohkeasti yhteyttä yläraajaongelmissa ja myös muissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa. Mietitään yhdessä, miten voimme Sinua auttaa.

Fysioterapiakäynnit pitävät sisällään tutkimisen ja hoidon tarpeen arvioinnin jälkeen yksilöllisesti räätälöityjä liikkuvuus-, hallinta- ja/tai voimaharjoituksia. Fysioterapeuttimme laatii asiakkaalle tarpeen mukaan kirjalliset kotiohjeet omatoimista harjoittelua varten. Ohjaamme asiakkaan tarvittaessa jatkotutkimuksiin ja neuvomme apuvälineiden hankintaan liittyvissä asioissa.

Harjoitussalimme on käytössä omatoimiseen harjoitteluun fysioterapeutin antamien ohjeiden mukaan fysioterapiasarjan aikana tai sen jälkeen pientä maksua vastaan.

Manuaalista terapiaa käytetään tarvittaessa harjoittelun tukena ja kivun lievitykseen. Siihen kuuluvat mm. perinteinen hieronta, faskiakäsittely, nivelten ja rangan mobilisointi sekä neuraalikudoskäsittely. Käytämme tarvittaessa fysioterapian tukena myös mm. laserhoitoa, kinesioteippausta, lämpö- ja kylmähoitoa, parafiinihoitoa käden pikkunivelille sekä sähköhoitoa.

Fysioterapian toteutuksesta ja lopputilanteesta annamme asiakkaan suostumuksella palautteen lähettäneelle lääkärille, vakuutusyhtiölle ja asiakkaalle itselleen.

Jos vaivasi on lievempi tai haluat ennaltaehkäistä käden tai olkapään vaivoja, voit tulla KÄSIKLINIKALLE tai KÄSIRYHMÄÄN harjoittamaan ja vahvistamaan käden toimintaa ja lihaksia fysioterapeutin ohjauksessa.

Olemme OmaFysio -verkoston jäsenyritys

avosektorissa sinua palvelevat

Ella Pasola, fysioterapeutti
Valmistunut fysioterapeutiksi v. 2008. Käynyt lisäkoulutuksia yläraaja- ja selkäongelmien kuntoutuksesta. Työskennellyt myös junioritason koripallomaajoukkueiden kanssa.

Pasi Lastumäki, fysioterapeutti
24 vuoden työkokemus fysioterapiasta. Lisäkoulutuksena käynyt SOMTY:n koulutuksia, mm. Neuraalikudoksen mobilisointi sekä Rangan manuaalinen terapia.

Minna Nauha, fysioterapeutti, liikuntaneuvoja
Valmistunut liikuntaneuvojaksi 2011 ja fysioterapeutiksi 2015. Vastaa Avosektorin käsiryhmätoiminnasta. Vuosien kokemus eri lajien urheilijoiden fysiikka- ja lajivalmennuksesta (mm. telinevoimistelu, painonnosto, jääurheilu)

Sirpa Salo, fysioterapeutti, tj
Työskennellyt 40 vuotta fysioterapeuttina; TAYSin fysiatrian ja käsikirurgian
osastoilla vuoteen -89, jonka jälkeen perusti käsikirurgi Tuula Salmen kanssa Käsikeskus
Avosektorin. Osallistunut useisiin käsiterapiakoulutuksiin Sairaala Ortonissa.
Rautainen kokemus erilaisten niska-hartia- ja käsiongelmien hoidosta sekä
leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta. Ottaa vastaan vain vanhoja
asiakkaitaan.

Heidi Sompa, fysioterapeutti
Hoitovapaalla.

Tarja Leppänen, toimistosihteeri

Fysioterapiahinnat 10.2.2017 alkaen Hinta Kela-korvaus Omavastuu
Fysioterapia 60 min. 72,00 8,00 64,00
Fysioterapia 45 min. 59,00 6,00 53,00
Fysioterapia 30 min. 49,00 4,00 45,00
Toimistomaksu fysioterapiasarjasta 12,00 - 12,00