käsiklinikka - käsifysioterapeutin ohjaus ja neuvonta

Käsiklinikka sopii Sinulle, joka kaipaat yksilöllistä opastusta ja henkilökohtaisia harjoitusohjeita ranteen, kyynärpään tai olkapään alueen hallinnan ja lihasten vahvistamiseen .

Parempi lihasvoima ja -hallinta mahdollistavat käden ergonomisemman käytön eri toiminnoissa. Näin saavutetaan kivuttomampi arki, työnteko ja harrastaminen. Käsiklinikka soveltuukin hyvin mm. yliliikkuvista nivelistä, heikoista käsivoimista tai rasitusvaivoista kärsiville. Klinikka toimii hyvin myös vammojen jälkeisen kuntoutuksen tukena.

Käsiklinikalle et tarvitse lääkärin lähetettä.

Soita ja varaa aika!

Käsiklinikalla ja ryhmissä käyvät maksuvälineinä myös

käsiryhmät

Käsiryhmätoiminta on tällä hetkellä tauolla korona-tilanteen vuoksi.

Käsiryhmä on tarkoitettu Sinulle, joka haluat parantaa ylävartalon hallintaa ja voimaa, kohentaa ryhtiäsi ja/tai ennaltaehkäistä rasituksen aiheuttamia vaivoja, kuten tenniskyynärpääoireita.

Ryhmät sopivat erityisesti vammojen jälkeiseen jatkokuntoutukseen sekä yksipuolista, yläraajoja kuormittavaa työtä tekeville henkilöille (esim. näyttöpäätetyöntekijät, teollisuustyöntekijät). Hyvää yläraajojen voimaa vaativien lajien harrastajat, kuten kuntosalikävijät ja mailapelien harrastajat, hyötyvät myös käsiryhmäharjoittelusta.

Ryhmässä tehdään käden lihaksia vahvistavia harjoitteita ja opetellaan mm. ranteen ja lavan asennonhallintaa fysioterapeutin ohjauksessa. Ryhmien koko pidetään pienenä (max 6 hlöä) yksilöllisen ohjauksen takaamiseksi.

Kuukaudessa käsivaivat kuriin! Soita, kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tarjoamme paketteja myös valmiille ryhmille (esim. yritykset). Yksilöllisesti suunnitelluissa ryhmäpaketeissa toteutuspaikka, ryhmäkoot ja mahdolliset lisäpalvelu, kuten luento-osuus, ovat erikseen sovittavissa.

Pyydä tarjous tästä!