AVOSEKTORIN HISTORIAA 30 vuotta

Fysioterapeutti Sirpa Salo ja käsikirurgi Tuula Salmi (Järventausta) perustivat Tampereelle yksityisen käsi- ja yläraajakuntoutukseen erikoistuneen fysioterapian ja käsikirurgisen lääkärinvastaanoton yrityksen. Avosektori Salo & Järventausta Oy:n yhtiösopimus allekirjoitettiin 8.3.1989.

Yrityksemme ensimmäinen toimipaikka oli vuosina 1989-2010 Kalevassa, Sammonkatu 15. Toimintamme laajentui 2000-luvun alussa, ja uusi isompi toimitila löytyi v. 2003 keskustasta Rautatienkatu 20 B. Toimimme kahdessa toimipisteessä vuoteen 2010 asti, jolloin kaikki Käsikeskus Avosektorin toiminta keskitettiin Rautatienkadun toimipisteeseen.

Viime vuosina toimintamme painopisteenä on ollut käsikirurginen erityisfysioterapia, kuten vammojen ja leikkausten fysioterapeuttinen jälkihoito ja kuntoutus. Lisäksi tarjoamme yläraajavaivoja ennalta ehkäisevää yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa, sekä ryhmissä tapahtuvaa fysioterapeutin ohjaamaa kuntoutusta tavoitteena saavuttaa yläraajoihin parempi ergonominen kunto työssä ja vapaa-aikana.

Käsikeskus Avosektorin avajaiset vuonna 1989.