käsiryhmät

Ryhmä on tarkoitettu Sinulle, joka haluat parantaa käden hallintaa ja voimia, kohentaa ryhtiäsi ja/tai ennaltaehkäistä rasituksen aiheuttamia vaivoja, esim. tenniskyynärpääoireita.

Ryhmät sopivat vammojen jälkeiseen jatkokuntoutukseen sekä yksipuolista, yläraajoja kuormittavaa työtä tekeville henkilöille (esim. päätetyöntekijät, teollisuustyöntekijät, kassahenkilöstö, lähihoitajat). Ryhmäharjoittelu sopii myös hyvää yläraajojen voimaa vaativien lajien harrastajille, kuten kuntosalikävijöille ja mailapelaajille.

Ryhmässä pääset tekemään käden lihaksia vahvistavia harjoitteita ja opettelemaan mm. ranteen ja lapaluun hallintaa fysioterapeutin ohjauksessa. Ryhmien koko pidetään pienenä (max 6 hlöä) ja niiden aikatauluja järjestellään osallistujien toiveiden mukaan.

Kuukaudessa käsivaivat kuriin! Soita, kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tarjoamme paketteja myös valmiille ryhmille (esim. yritykset). Yksilöllisesti suunnitelluissa ryhmäpaketeissa toteutuspaikka, ryhmäkoot ja mahdolliset lisäpalvelu, kuten luento-osuus, ovat erikseen sovittavissa.
Pyydä tarjous tästä!

käsiklinikka

Käsiklinikalle voit tulla, jos tarvitset yksilöllistä opastusta ja henkilökohtaisia harjoitusohjeita ranteen, kyynärpään tai olkapään alueen lihasten vahvistamiseen . Parempi lihasvoima ja -hallinta mahdollistavat käden ergonomisemman käytön eri toiminnoissa. Näin saavutetaan kivuttomampi arki, työnteko ja harrastaminen.

Käsiklinikka sisältää 3 x 30 minuutin ohjauskäyntiä ja se soveltuu mm. yliliikkuvista nivelistä, heikoista käsivoimista tai rasitusvaivoista kärsiville sekä vammojen jälkeisen kuntoutuksen tueksi.

Käsiklinikalla saat yksilöllistä fysioterapeuttista ohjausta ilman lääkärin lähetettä.

Soita ja varaa aika!

Maksuvälineenä käsiryhmiin ja käsiklinikalle käyvät
Tyky-Kuntoseteli ja Tyky-Online sekä
Smartum-maksuvälineet.

Käsiryhmä- ja Käsiklinikka hinnasto Hinta
Ryhmäkortti 3 x 60 min. (voimassa vuoden) 50,00
Ryhmäkortti 5 x 60 min. (voimassa vuoden) 80,00
Ryhmäkortti 10 x 60 min. (voimassa vuoden) 145,00
Ryhmäkäynti kertamaksu 18,00
Käsiklinikka 3 x 30 min. 85,00